woensdag 23 juli 2014

Meer Naamsbekendheid Met Google Plus In Een Paar Weken Zonder Extra Kosten!


Meer Naamsbekendheid met Google plus
Vergroot je naamsbekendheid door morgen meer aandacht te gaan besteden aan Google Plus. In deze Google Hangouts met +Daniel Mulder en +Ronald Kloots ontdek je...

  • Dat Google plus meer is dan een sociaal netwerk zoals Facebook
  • Dat Google plus een sociale laag heeft die ervoor zorgt dat je content hoger rankt.
  • Hoe je naamsbekendheid toeneemt, omdat je beter gevonden wordt.   


Transcript:


Ronald Kloots: Kan je aangeven waarom Google+ zo belangrijk is.

Daniel Mulder: Leuke vraag dank je wel Ronald.
Ja dat is best wel eens ingewikkeld, maar het komt er eigenlijk op neer dat Google Plus niet een ding is maar het zijn meerdere dingen.
Om te beginnen is Google+ een sociaal netwerk, zoals we dat ook kennen van Facebook. Dat werkt ook ongeveer hetzelfde we kunnen daar plaatjes delen en video’s, ook content voor bedrijven die zich daarmee kunnen branden. Dat is de ene kant. Het sociale netwerk dat vinden we op google+.com

Daarnaast is Google+ de sociale laag bovenop het hele Google platform en voorziet op die manier dus in sociale signalen voor bijvoorbeeld de Google zoekmachine. Als we dus Google+ gebruiken, zoals bijvoorbeeld met authorship voor blogs dan rankt onze content hoger, dus uiteindelijk kunnen we ons merk onder de aandacht brengen en mensen aan ons binden en onze content promoten en hoger laten ranken in Google Search.

Ronald Kloots: OK dat is dan duidelijk. Google+ is duidelijk iets waarvan je zegt als MKBér daar moet je bij zijn al is het alleen maar om ervoor te zorgen dat authorship je gaat helpen om in Google beter gevonden te worden.

Dat is het voor dit moment, dank je wel.


~-~


Ronald Kloots van Content Marketing WizardOver Ronald Kloots
Ronald is oprichter van Content Marketing Wizard. Hij zorgt ervoor dat oude school MKB bedrijven in korte tijd transformeren naar Content Marketing Wizards. Bedrijven die weten hoe Aandacht te krijgen voor hun expertise en door Aandacht te geven een stroom aan potentiële klanten genereren.


0 x commentaar:

Een reactie posten