dinsdag 14 oktober 2014

Nieuwe Klanten Scoren met Bouwen Responsive Website

PERSBERICHT


Ronald Kloots van KlantenScoren.nl neemt met MKB de stap naar websites die klanten scoren.


Bedrijven die vasthouden aan oude websites vergeten om klanten te scoren met hun website en verliezen razendsnel terrein op de concurrent en lopen daarmee omzet mis.


Dat zegt content marketing-expert Ronald Kloots van Klantenscoren.nl


Het MKB van de oude stempel moet volgens hem zo snel mogelijk de stap maken naar websites die 24:7 leads kunnen registreren en aan de slag gaan met nieuwe methodes om klanten te scoren.


Samen met MKB’ers van de oude school neemt Ronald Kloots die stap en helpt hij hen binnen enkele dagen een website te maken die 24:7 klanten gaat scoren.


“Door de vakkennis van het bedrijf te combineren met de ruim twintig jaar marketingervaring die ik heb nemen we enorme stappen,” legt Kloots uit.


Met zijn nieuwe methode, KlantenScoren.nl, kiest hij diverse templates met de juiste opmaak die past bij het bedrijf en ook leesbaar zijn op de smartphone en tablet. Waar voor het ene bedrijf design met veel illustraties goed werken, moet een ander bedrijf hier geen tijd aan verspillen en een template kiezen die aansluit op wat de doelgroep verwacht.


Met zijn ruime ervaring weet Ronald Kloots die keuze snel te maken. Bedrijven moeten websites maken die voor klanten interessant zijn, oftewel in drie seconden duidelijk maken wat het is, waar het over gaat en wat het resultaat is dat de klant krijgt.


Kloots leert hen in te spelen om de problemen en vragen die bij de consument leven om potentiële klanten aan het bedrijf te binden. “Een potentiële klant met koud bellen benaderen werkt niet meer. De klant moet naar jouw bedrijf toe komen omdat jij de expert bent.”


Ronald Kloots (1958) is expert op het gebied van content marketing met ruim twintig jaar ervaring. Schrijver van het boek ‘The fastest way to generate non-stop leads and customers’. Voor vragen, opmerkingen en interviews kunt u Ronald Kloots bereiken op: 0650655878, r.kloots@klantenscoren.nl en www.klantenscoren.nl

0 x commentaar:

Een reactie posten